Vrieheidepark 71, Heerlen

Appartement
€ 82.500,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1967
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud264 m³
  • Woonoppervlakte90 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Het appartement is 90 m2 groot, met een groot zonnig balkon aan twee zijden, en is gelegen op de 4e verdieping van een net appartementencomplex in de wijk Vrieheide. Het complex is voorzien van 2 liften en een afgesloten entree met intercom. Het gebouw dateert uit 1967 en het appartement beschikt over nagenoeg geheel dubbelglas in hardhouten kozijnen, een geïsoleerde spouwmuur, moderne elektrische installatie en een HR Combi cv-ketel (collectief geleast voor € 70,45 per maand). De bijdrage aan de VVE bedraagt € 232- per maand. Bij het appartement hoort een privé-berging in het souterrain en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Koop van een garage is mogelijk.

De inhoud van het appartement bedraagt 264 m3 en de woonoppervlakte 90 m2.

Indeling

Souterrain: berging; gemeenschappelijke fietsenstalling.

Vierde verdieping: appartement met de volgende indeling:

ruime hal; berging 2.10 x 1.62, alwaar de cv-ketel is geplaatst; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 6.00 x 5.00 en apart eetgedeelte 5.00 x 2.52, met aan 2 zijden toegang naar balkon; gesloten keuken 3.00 x 2.40 met toegang naar balkon en nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met diepvries; kleine wasruimte met aansluiting witgoed; meterkast; 2 slaapkamers 4.90 x 2.86 met toegang naar balkon; 4.90 x 2.00; nette badkamer 2.37 x 1.32 met douchecabine en wastafel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Vrieheidepark 71 te Heerlen