Ambyerstraat Noord 88, Maastricht

€ 195.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud430 m³
  • Woonoppervlakte106 m²
  • Oppervlakte overig28 m²
  • Perceeloppervlakte92 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Recent gemoderniseerde tussengelegen woning met woonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, tuin en dakterras gelegen in Maastricht-Amby aan Ambyerstraat Noord 88.

Souterrain:
Vanuit hal toegang naar de voorraadkelder 4.55 x 4.30 ingericht als wijnkelder.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast. Garderobekast met toegangsluik naar kelder. Doorzon woonkamer 9.00 x 4.35/3.15 met plankenvloer en verdiepingstrap. Gesloten keuken 4.20 x 2.05/1.75 met plavuizenvloer. De keuken is voorzien van een moderne aanbouwcombinatie inclusief inductie kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combioven. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 38m². Tussenportaal alwaar geheel licht betegelde toiletruimte met fonteinmeubel en handdoekradiator. Bijkeuken/berging 2.70 x 2.05 alwaar aansluitpunt wasapparatuur. Vanuit woonkamer en keuken toegang naar de circa 9 meter diepe, sfeervol aangelegde tuin met sierbestrating, terras en overkapping en wenteltrap naar dakterras.

1e Verdieping:
Overloop. Twee slaapkamers respectievelijk 4.35 x 3.65 en 3.40 x 2.10. Geheel licht betegelde badkamer met douche, 2e zwevend toilet en wastafel. Dakterras 9.00 x 2.50.

2e Verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop. Derde slaap-/hobbykamer 4.30 x 2.70 met dakvenster. Ruime zolderberging 4.30 x 2.70 alwaar CV ketel (HR 2016) geplaatst is.


Bijzonderheden:
• Op goede locatie gelegen doch op loopafstand van basisschool, openbaar vervoer en winkels.
• Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met isolerend glas en rolluiken.
• In 2016 voor een groot deel gemoderniseerd. O.a. voorzien van nieuwe keuken en toilet, deel van de kozijnen vervangen, CV ketel en meterkast (incl. bedrading) vernieuwd etc.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Ambyerstraat Noord 88 te Maastricht


[recaptcha]