Apollohof 70, Maastricht

€ 299.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud400 m³
  • Woonoppervlakte133 m²
  • Perceeloppervlakte233 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Halfvrijstaand woonhuis (2/1 kap) met garage, ruime woonkamer, gesloten eetkeuken, complete badkamer, 4 slaapkamers en nette tuin gelegen in Maastricht-Daalhof aan Apollohof 70.

Begane grond:
Voortuin en oprit voor 2 auto’s. Overdekte entree. Hal met garderobenis, trapkast, meterkast en verdiepingstrap. Geheel licht betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer 7.60 x 6.20/3.60 met planken parketvloer. Gesloten keuken 3.60 x 2.45 welke is voorzien van een nette, moderne aanbouwcombinatie met granieten blad inclusief koelkast, gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 45m². Vanuit tuin bereikbare garage 6.00 x 2.95 met plavuizenvloer. Vanuit woonkamer en keuken toegang naar de nette tuin met sierbestrating.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers respectievelijk 4.20 x 3.55, 3.55 x 3.45 en 3.20 x 2.45 allen voorzien van lichte laminaatvloer. Geheel wit betegelde badkamer met verlaagd plafond en inbouwspots voorzien van ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met 2 wastafels en 2e toilet (hangcloset).

2e Verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop. 4e Slaap-/hobby kamer 4.90 x 3.55 met 2x dakvenster. Berging alwaar de combi CV ketel (huur 2017) en de aansluitpunten voor wasapparatuur.


Bijzonderheden:
• Spouwisolatie van 2013/2014
• Woning deels voorzien van rolluiken.
• Begane grond voorzien van dubbele beglazing.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht 043-3503535.


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Apollohof 70 te Maastricht


[recaptcha]