Basileahof 56, Maastricht

€ 235.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingper datum
  • Inhoud375 m³
  • Woonoppervlakte120 m²
  • Perceeloppervlakte199 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Netjes verzorgd, tussengelegen woonhuis met woonkamer, open complete keuken, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, tuin en separaat aan te kopen garagebox gelegen in Maastricht-Daalhof aan Basileahof 56.

Begane grond:
Ruime voortuin. Entree/hal met meterkast, garderobenis, trapkast en verdiepingstrap. Geheel licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Woonkamer 8.40 x 3.70/3.10 voorzien van convectorput en schuifpui. Half open keuken 3.15 x 2.50 met ontbijttafel. De keuken is voorzien van een nette, hoogglans aanbouwcombinatie in hoekopstelling met granieten blad inclusief inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 37m². De tuin is voorzien van siertegels, overkapping, ruime berging achterom.

1e Verdieping:
Overloop met bergkast. Twee slaapkamers respectievelijk 3.70 x 3.60 en 4.10 x 3.10 beide met muurkast. Voormalige badkamer is momenteel in gebruik als berging/waskamer. Nette, geheel licht betegelde badkamer voorzien van ligbad badkamermeubel met 2 wastafels en 2e zwevend toilet.

2e Verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop met berging alwaar CV ketel (huur). Derde slaapkamer 5.40 x 3.70 met dakkapel en dakvenster.

Bijzonderheden:
- Grotendeels voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Gelegen op loopafstand van winkelvoorzieningen, basisschool, kinderboerderij en openbaar vervoer
- Begane grond voorzien van travertin vloer.
- Garagebox met oprit 6.00 x 3.00 separaat aan te kopen voor € 20.000,-.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (tel.: 043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Basileahof 56 te Maastricht


[recaptcha]