Erasmusdomein 22A, Maastricht

Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud195 m³
  • Woonoppervlakte67 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Nabij AZM en Universiteit Maastricht gelegen appartement met balkon, 2 slaapkamers en ruime garage gelegen in Maastricht-Randwyck aan Erasmusdomein 22A.


Niveau 0
Aan de achterzijde van het gebouw gelegen is er een entree naar gezamenlijke fietsenstalling en ruime garage. Tevens toegang naar de lift.

Niveau 1
Entree met bellentableau en brievenbussen.

Galerij alwaar meterkast. Entree. Hal met video-/intercominstallatie. Deels wit betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime woonkamer 7.55 x 3.65 met open keuken 2.65 x 2.10 voorzien van een luxe aanbouwcombinatie in hoekopstelling inclusief rvs afzuigkap, inductiekookplaat, combioven, vaatwasser en rvs koel-/vriescombinatie met ijblok-/koudwatermachine. Berging alwaar cv-ketel. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 33m². Vanuit woonkamer toegang naar het balkon (Zuid) 2.10 x 2.10 aan de voorzijde.

Twee slaapkamers respectievelijk 4.40 x 2.70 en 3.80 x 2.10. Grotendeels wit betegelde badkamer met ligbad en wastafel. Tevens is hier het aansluitpunt voor wasapparatuur.


Bijzonderheden
- Woonkamer, keuken en hal voorzien van mooie "parket" look pvc vloer. Slaapkamers voorzien van laminaatvloer.
- Op rustige locatie gelegen doch op loopafstand van station Randwyck, openbaar vervoer, winkelcentrum Heugem/Randwijck en basisschool.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Bijdrage VvE € 129 per maand.
- Energielabel C.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Erasmusdomein 22A te Maastricht


[recaptcha]