Erasmusdomein 26C, Maastricht

€ 850,- /mnd excl

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingper datum
  • Inhoud195 m³
  • Woonoppervlakte67 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Nabij AZM en Universiteit Maastricht gelegen appartement met balkon, 2 slaapkamers, privé parkeerplaats en berging gelegen in Maastricht-Randwyck aan Erasmusdomein 26 C.

Niveau 0
Aan de achterzijde van het gebouw gelegen is er een entree naar gezamenlijke fietsenstalling en privé parkeerplaats. Tevens toegang naar de lift.

Niveau 1
Entree met bellentableau en brievenbussen.

Niveau 3
Galerij alwaar meterkast. Entree. Hal met intercominstallatie. Deels licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime woonkamer 7.55 x 3.65 met open keuken 2.65 x 2.10 voorzien van een eenvoudige witte aanbouwcombinatie in hoekopstelling. Berging alwaar cv-ketel. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 33m². Vanuit woonkamer toegang naar het balkon (Zuid) aan de voorzijde.

Twee slaapkamers respectievelijk 4.40 x 2.70 en 3.80 x 2.10. Grotendeels licht betegelde badkamer met ligbad en wastafel. Tevens is hier het aansluitpunt voor wasapparatuur.


Bijzonderheden
- Op mooie, rustige locatie gelegen doch op loopafstand van station Randwyck, winkels en basisschool.
- Grotendeels voorzien van isolerend glas.
- Huurprijs € 850,- per maand exclusief € 50 servicekosten en exclusief voorschot gas en elektriciteit.

Noot: i.v.m. de privacy van huidige huurder zijn de gebruikte binnen foto's zijn (m.u.v. de foto van de hal) niet de foto's van het te verhuren appartement. De foto's geven echter wel een zeer goed en vergelijkbaar beeld van de ruimtes, keuken en sanitair.


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van kantoor Maastricht (043) 350 35 35.


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel huurder als verhuurder, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een huurovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat huurder en verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Erasmusdomein 26C te Maastricht


[recaptcha]