Kasteel Aldengoorstraat 9C, Maastricht

€ 129.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud240 m³
  • Woonoppervlakte74 m²
  • Oppervlakte overig6 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Op de 2e verdieping gelegen, netjes onderhouden appartement met gezamenlijke fietsenberging, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en loggia/balkon gelegen in Maastricht-Nazareth aan Kasteel Aldengoorstraat 9C.


Souterrain:
Gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond:
Entree/hal met bellentableau en brievenbussen.

2e Verdieping:
Entree. Ruime hal 4.20 x 2.50 met intercom welke momenteel is ingericht als eetkamer. Deels wit betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Woonkamer 8.10 x 3.90/2.60 met open keuken. De keuken is voorzien van een aanbouwcombinatie in hoekopstelling inclusief keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, oven en vaatwasser. Totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt 26m². Loggia/balkon ca. 4m².

Twee slaapkamers, respectievelijk 5.15 x 2.90 en 4.20 x 2.25 (laatste met muurkast).
Grotendeels wit betegelde badkamer 2.90 x 1.70 met ligbad en wastafelmeubel. Berging 2.60 x 2.35 met plavuizenvloer alwaar aansluitpunt voor wasapparatuur.

Bijzonderheden:
- Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Hal, woonkamer en slaapkamers voorzien van mooie laminaatvloer.
- VvE bijdrage € 273,- per maand (incl. stookkosten en water).

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-3503535).

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Kasteel Aldengoorstraat 9C te Maastricht


[recaptcha]