Leuvenlaan 61C, Maastricht

€ 175.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud200 m³
  • Woonoppervlakte70 m²
  • Perceeloppervlakte1282 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Nabij AZM en Universiteit Maastricht gelegen goed afgewerkt appartement met twee balkons, 2 slaapkamers en parkeergelegenheid gelegen in Maastricht-Randwyck aan Leuvenlaan 61C.


Begane grond
Entree naar trappenhuis en privé berging. Parkeerterrein.

2e Verdieping
Entree/hal met video-/intercominstallatie . Deels wit betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime, speels ingedeelde woonkamer ca. 7.60 x 7.60 met open keuken. De keuken is voorzien van een nette aanbouwcombinatie in hoekopstelling inclusief vlakscherm afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast en vrieskast. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 35m². Vanuit de keuken toegang naar het balkon 3.10 x 1.90 met bankirai vloerdelen gelegen aan de voorzijde.

Twee slaapkamers respectievelijk 4.00 x 2.95 met inbouwkast en 2.95 x 2.80. Via laatstgenoemde slaapkamer toegang naar het 2e (kleine) balkon aan de achterzijde. Grotendeels licht betegelde badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Ruime berging alwaar CCV ketel (Nefit eigendom 2010) en aansluitpunt voor wasapparatuur.


Bijzonderheden
- Woonkamer en hal voorzien van lamelparketvloer. Slaapkamers voorzien van laminaatvloer.
- Op rustige locatie gelegen doch op loopafstand van station Randwyck, openbaar vervoer, winkelcentrum Heugem/Randwijck en basisschool.
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas.
- Bijdrage VvE € 143,- per maand.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Leuvenlaan 61C te Maastricht


[recaptcha]