Leuvenlaan 63B, Maastricht

Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingper datum
  • Inhoud200 m³
  • Woonoppervlakte69 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Nabij AZM en Universiteit Maastricht gelegen goed afgewerkt appartement met twee balkons, 2 slaapkamers en parkeergelegenheid gelegen in Maastricht-Randwyck aan Leuvenlaan 63B.


Begane grond
Entree naar trappenhuis en privé berging. Afgesloten parkeerterrein.

1e Verdieping
Entree/hal. Deels licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime, speels ingedeelde woonkamer ca. 7.60 x 7.60 met video-/intercominstallatie en open keuken. de keuken is voorzien van een moderne aanbouwcombinatie (2010) in hoekopstelling inclusief rvs afzuigkap, inductiekookplaat (2018), combioven, vaatwasser en koelkast. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 34m². Vanuit woonkamer toegang naar het balkon (West) 3.10 x 1.90 aan de voorzijde.

Twee slaapkamers respectievelijk 4.00 x 2.95 en 2.95 x 2.80. Via laatstgenoemde slaapkamer toegang naar het 2e (kleine) balkon aan de achterzijde. Moderne, geheel wit betegelde badkamer met ligbad en badkamermeubel. Ruime berging alwaar CCV ketel en aansluitpunt voor wasapparatuur.


Bijzonderheden
- Woonkamer, slaapkamers en hal voorzien van nette mozaïek parketvloer.
- Op rustige locatie gelegen doch op loopafstand van station Randwyck, openbaar vervoer, winkelcentrum Heugem/Randwijck en basisschool.
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas.
- Bijdrage VvE € 143,- per maand.
- Energielabel C.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Leuvenlaan 63B te Maastricht


[recaptcha]