Meerssenerweg 95D, Maastricht

€ 119.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud185 m³
  • Woonoppervlakte67 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Appartement gelegen op de 3e verdieping met ruime woonkamer, 2 slaapkamers, balkon, gesloten keuken, badkamer, privé berging en lift gelegen in Maastricht-Nazareth aan de Meerssenerweg 95D.

Souterrain:
Privéberging en gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, intercominstallatie en toegang naar lift

3e Verdieping:
Entree/hal met intercom. Deels licht betegelde toiletruimte met hangcloset. Doorzon woonkamer 9.15 x 3.90/2.80. Gesloten keuken 3.30 x 1.70 voorzien van een eenvoudige aanbouwcombinatie inclusief gaskookplaat, oven en afzuigkap. Vanuit keuken bereikbare licht betegelde badkamer met douche en badkamer meubel, aansluitpunt wasapparatuur en (huur)boiler. Balkon met mooi uitzicht welk bereikbaar is vanuit de keuken en woonkamer. Twee slaapkamers, respectievelijk 3.90 x 2.80 en 2.30 x 2.30 met bergkast.

Bijzonderheden:
• Voorzien van dubbel glas.
• Woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer.
• Gunstig gelegen t.o.v. scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer
• VvE bijdrage € 200,- per maand (inclusief stookkosten en water)

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor te Maastricht (Tel. 043-3503535).Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Meerssenerweg 95D te Maastricht


[recaptcha]