Opalinestraat 89, Maastricht

Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud270 m³
  • Woonoppervlakte73 m²
  • Oppervlakte overig18 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Te moderniseren, gelijkvloerse benedenwoning met kelder, woonkamer, separate keuken, 2 slaapkamers en tuin gelegen in Maastricht-Pottenberg aan Opalinestraat 89.


Souterrain:
Vanuit de hal bereikbare ruime (voorraad) kelder 3.60 x 5.05 welke ook via achterom bereikbaar is.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast. Geheel licht betegelde toiletruimte met duoblok. Woonkamer 7.95 x 3.50 met veel lichtinval. Separate keuken 2.80 x 2.05 met een eenvoudige aanbouwcombinatie inclusief gaskookplaat en afzuigkap. Totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt 33m².

Twee slaapkamers, respectievelijk 4.15 x 2.50 en 3.60 x 2.85 beide met muurkast en laminaatvloer.
Grotendeels betegelde badkamer met douche, wastafel en aansluitpunt wasapparatuur.

Vanuit de keuken toegang naar de tuin 37m² met terras en achteringang.


Bijzonderheden:
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken
- Hal en woonkamer voorzien van plavuizenvloer.
- Gelegen op loopafstand van basisschool, winkels en openbaar vervoer
- Modernisering wenselijk.
- VvE bijdrage € 146,- per maand.

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-3503535).Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Opalinestraat 89 te Maastricht


[recaptcha]