Pierebolruwe 23, Maastricht

€ 295.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud405 m³
  • Woonoppervlakte102 m²
  • Oppervlakte overig18 m²
  • Perceeloppervlakte208 m²
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Geschakelde, goed afgewerkte semibungalow met garage, ruime woonkamer, luxe keuken, twee slaapkamers, mooie badkamer en goed aangelegde tuin met overkapping gelegen in Maastricht-Malberg aan Pierebolruwe 23.


Begane grond
Voortuin met oprit. Overdekte entree. Hal met garderobenis en meterkast. Deels wit betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Ruime woonkamer 9.80 x 5.50/3.95, totaal ca. 44m2 met open keuken, trapberging en schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van een luxe aanbouwcombinatie in hoekopstelling met granietenblad en inclusief keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, vaatwasser, combi-oven, koelkast en apothekerskast. Slaapkamer 4.30 x 3.05 met toegang naar de geheel licht betegelde badkamer met verlaagd plafond en inbouwspots welke is voorzien van inloopdouche, 2e hangcloset, design wastafel en bergkast. Vanuit woonkamer en slaapkamer middels kunststof schuifpuien toegang tot de mooi aangelegde tuin met overdekt terras voorzien van bankirai vloerdelen. Verder is de tuin bedekt met "blauwsteen" plavuizen en is er een berging, achterom en vijverpartij

Vanuit de hal is de garage 6.10 x 3.10 bereikbaar welke is voorzien van een 2e keukenblok en cv ketel (HR Ferroli 2007, eigendom).

1e verdieping
Ruime overloop. Tweede slaapkamer 4.30 x 3.20. Ruime berging alwaar aansluitpunt wasapparatuur en WTW installatie.

2e verdieping
Middels vlizotrap bereikbare vliering-/bergruimteBijzonderheden
- Woonkamer en slaapkamer begane grond afgewerkt met mooie parketvloer. !e verdieping voorzien van lichte laminaatvloer. Hal en garage voorzien van plavuizenvloer
- Grotendeels hardhouten kozijnen, geheel idolerende beglazing en deels rolluiken. De beide schuifpuien zijn van kunststof.
- Levensloop bestendige woning door gelijkvloers wonen.
- Gelegen nabij sportvelden, wandelgebied Dousberg en op loopafstand van basisschool, openbaar vervoer en winkelvoorzieningen.


Voor meer informatie of voor het maken va een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht. Tel.: 043-350 35 35.


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Pierebolruwe 23 te Maastricht


[recaptcha]