Schippersdreef 32B, Maastricht

€ 147.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud240 m³
  • Woonoppervlakte83 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Op de 2e verdieping gelegen appartement met balkon aan voor- en achterzijde, ruime doorzon woonkamer, separate keuken, moderne badkamer en twee slaapkamers gelegen in Maastricht-Belfort aan Schippersdreef 32B.


Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis. Grote privé berging 3.75 x 2.85.


2e verdieping:
Entree/ hal met intercom en geheel wit betegelde toiletruimte met hangcloset. Ruime doorzon woonkamer 9.65 x 3.70. Gesloten keuken 4.40 x 2.10/1.70 met plavuizenvloer en voorzien van een functionele aanbouwcombinatie inclusief 5-pits gaskookplaat en rvs afzuigkap. Vanuit keuken bereikbare bijkeuken met aansluitpunten voor wasapparatuur en overig witgoed, meterkast en boiler (eigendom). Balkon voorzijde is bereikbaar vanuit de keuken.

Twee ruime slaapkamers, respectievelijk 3.90 x 2.80 en 3.90 x 2.35. Vanuit de slaapkamers is tevens het balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht bereikbaar.

Recent vernieuwde moderne badkamer, geheel licht betegeld met inloopdouche en wastafelmeubel.


Bijzonderheden

- Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Achterzijde woonkamer voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm. Slaapkamers voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Gunstig gelegen op loopafstand van winkelvoorzieningen, basisscholen en openbaar vervoer.
- Woonkamer, hal en slaapkamers voorzien van nette laminaatvloer.
- VvE bijdrage € 235 per maand inclusief voorschot water en stookkosten.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (tel.: 043-3503535).
Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Schippersdreef 32B te Maastricht