Sint Maartenslaan 45D, Maastricht

Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud300 m³
  • Woonoppervlakte104 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

In centrum gelegen maisonnette appartement met ruime woonkamer, dakterras, 3 slaapkamers, badkamer, privé parkeerplaats en -berging gelegen in Maastricht-Wyck aan St. Maartenslaan 45D.

Souterrain:
Privé berging, gezamenlijke fietsenstalling eb lift. Privé parkeerplaats (carport) op afgesloten parkeerterrein.

Begane grond:
Entree met bellentableau, brievenbussen en lift.

2e Verdieping:
Portaal met intercom, meterkast en CV berging. Deels wit betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime woonkamer 10.85 x 5.15/2.50/3.20 met open keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudige aanbouwcombinatie inclusief afzuigkap. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt ca. 40m². Via portaal bereikbare berging alwaar aansluitpunt wasapparatuur. Vanuit de keuken en berging toegang naar het ruime dakterras 5.10 x 3.00/1.50.

3e Verdieping:
Entree/hal. Drie slaapkamers respectievelijk 5.55 x 3.05, 3.05 x 3.65 en 3.05 x 2.05. Deels wit betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Op uitstekende locatie gelegen en op loopafstand van Centraal Station, stadscentrum en basisschool.
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas. Hal, woonkamer en slaapkamers voorzien van lichte laminaatvloer.
- Projectnotaris is Achten van Gent Notarissen alwaar overdracht dient plaats te vinden.
- Bij deze woning wordt standaard in de koopakte een waarborgsom/bankgarantie van 10%, ouderdoms- en niet bewoningsclausule opgenomen.
- Energielabel B.
- VvE bijdrage € 160,34 per maand.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (Tel.: 043-350 35 35).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Sint Maartenslaan 45D te Maastricht


[recaptcha]