Sint Maartenslaan 69B, Maastricht

€ 295.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud290 m³
  • Woonoppervlakte92 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers2
  • Aantal slaapkamers0

Omschrijving

In centrum, op de 1e verdieping gelegen appartement met royale woonkamer met open keuken, balkon/loggia, 2 ruime slaapkamers en berging gelegen in Maastricht-Wyck aan St. Maartenslaan 69-B.

Souterrain:
Privé berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond:
Entree met bellensysteem, brievenbussen en lift.

1e Verdieping:
Entree. Hal met intercominstallatie en berging alwaar combi CV ketel en aansluitpunt voor wasapparatuur. Deels wit betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Royale woonkamer 7.75 x 5.15/3.20 met veel lichtinval en open keuken 3.10 x 2.75. De keuken is voorzien van een eenvoudige, witte aanbouwcombinatie. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt ca. 43m².

Twee ruime slaapkamers respectievelijk 5.15 x 4.20/3.80 en 4.10 x 2.75. Via laatstgenoemde slaapkamer is het balkon 2.50 x 1.20 bereikbaar. Grotendeels licht betegelde badkamer met ligbad en wastafel.


Bijzonderheden:

- Mogelijkheid om separaat een parkeerplaats aan te kopen op het afgesloten binnenterrein.
- Op uitstekende locatie gelegen doch op loopafstand van Station, stadscentrum en scholen.
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas.
- Projectnotaris is Achten van Gent Notarissen alwaar overdracht dient plaats te vinden.
- Bij deze woning wordt standaard in de koopakte een waarborgsom/bankgarantie van 10% opgenomen.
- Energielabel C


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (043-3503535).


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Sint Maartenslaan 69B te Maastricht


[recaptcha]