Turennestraat 3, Maastricht

€ 350.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud570 m³
  • Woonoppervlakte125 m²
  • Oppervlakte overig48 m²
  • Perceeloppervlakte162 m²
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Op uitstekende locatie gelegen tussengelegen woning met ruime tuin gelegen in Maastricht - Wijck aan Turennestraat 3.


Souterrain:
Vanuit hal toegang naar voorraadkelder 8.30 x 1.80.

Begane grond:
Entree. Royale hal 8.30 x 1.90 met plavuizenvloer, meterkast en verdiepingstrap. Doorzon woonkamer 8.30 x 3.45 met plankenvloer. Gesloten keuken 4.05 x 2.40 met eenvoudige aanbouwcombinatie. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 38m². Vanuit de hal toegang naar de circa 17 meter diepe tuin met terras.

1e Verdieping:
Overloop. Deels licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Drie slaapkamers respectievelijk 4.10 x 3.25, 3.55 x 3.50 met muurkast en 4.05 x 2.40. Grotendeels licht betegelde badkamer met douche en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vaste trap bereikbare overloop. Vierde slaap-/hobbykamer 3.00 x 2.40. Royale zolder 7.70 x 5.50/3.50 alwaar cv ketel en mogelijkheid voor het creëren van 2 extra slaapkamers.


Bijzonderheden:

• Op uitstekende locatie gelegen doch op loopafstand van Station, basisschool en stadscentrum.
• Voor een groot deel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas.
• Projectnotaris is AchtenvanGent Notarissen alwaar overdracht dient plaats te vinden.
• Bij deze woning wordt standaard in de koopakte een waarborgsom/bankgarantie van 10% opgenomen.
• Energielabel F


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht (043-3503535).Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Turennestraat 3 te Maastricht