Valeriushof 63A, Maastricht

€ 175.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud270 m³
  • Woonoppervlakte85 m²
  • Oppervlakte overig15 m²
  • Perceeloppervlakte0 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Benedenwoning met ruime woonkamer, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandig bereikbare garage, dakterras en tuin gelegen in Maastricht-Daalhof aan de Valeriushof 63-A.


Begane grond:
Overdekte entree. Hal met meterkast en toiletruimte. Toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van duoblok met fonteintje. Woonkamer 7.30 x 5.70/4.80 met parketvloer en open keuken. berging alwaar CV ketel. De keuken is voorzien van een luxe aanbouwcombinatie in hoekopstelling met granieten blad inclusief inductiekookplaat, magnetron, oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang naar ruim dakterras 4.00 x 2.75 met mooie overkapping.

Tuinniveau:
Overloop met bergkast. Drie slaapkamers respectievelijk 4.70 x 2.70, 3.40 x 2.90 en 3.40 x 1.80. Nette, geheel betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel met 2 wastafels, designradiator en 2e toilet. Inpandig bereikbare ruime garage 5.50 x 3.00 met plavuizenvloer. Tevens zijn hier de aansluitpunten voor de wasapparatuur. Zonnig gelegen tuin met sierbestrating, berging en achterom.


Bijzonderheden
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken.
- Gelegen op loopafstand van winkelvoorzieningen, basisscholen en openbaar vervoer.
- Woning voorzien van zonnepanelen.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht. Tel. 043-350 35 35.


Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Valeriushof 63A te Maastricht


[recaptcha]