Bunderstraat 268, Meerssen

€ 215.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • Aanvaardingin overleg
  • Inhoud310 m³
  • Woonoppervlakte95 m²
  • Oppervlakte overig23 m²
  • Perceeloppervlakte223 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Halfvrijstaand woonhuis met woonkameraanbouw, nette keuken, 3 slaapkamers, garage en ruime tuin gelegen in Meerssen aan Bunderstraat 268.

Souterrain:
Voorraadkelder 4.00 x 1.80.

Begane grond:
Voortuin met oprit. Entree/hal met meterkast en verdiepingstrap. Geheel licht betegelde toiletruimte met hangcloset. Ruime woonkamer 7.40 x 5.60/3.35 met aanbouw 1.90 x 5.80 en open keuken. De keuken is voorzien van een aanbouwcombinatie in hoekopstelling inclusief vlakscherm afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, oven en koelkast. Totaal oppervlak van woonkamer, aanbouw en keuken bedraagt 46m². Ruime ca. 14 meter diepe tuin met sierbestrating, tuinhuis en achterom. Garage 4.55 x 2.40 met elektrisch bedienbare poort en vlieringberging.

1e Verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers respectievelijk 4.15 x 2.95, 3.40 x 2.95 en 2.95/2.00 x 2.65. Nette, geheel licht betegelde badkamer met douche, 2e toilet (duoblok) en wastafelmeubel met 2 wastafels. Separate, betegelde wasruimte alwaar aansluitpunt wasapparatuur.

2e Verdieping:
Middels vlieringluik bereikbare bergzolder alwaar HR-cv ketel (2017 huur).


Bijzonderheden:

• Woning grotendeels voorzien kunststof cq hardhouten kozijnen en dubbel glas.
• Deels rolluiken.
• Woonkamer en slaapkamers voorzien van laminaatvloeren.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van ons kantoor Maastricht. Tel.: 043 – 350 35 35.Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Pascal Loontjens Kantoor Maastricht

Contact opnemen over Bunderstraat 268 te Meerssen