Plein 11, Merkelbeek

Tussenwoning
€ 139.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1900
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud495 m³
  • Woonoppervlakte108 m²
  • Perceeloppervlakte209 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Deze karakteristieke woning is gelegen in de dorpskern van Merkelbeek. Het pand is gebouwd rond 1900 en dient gerenoveerd te worden. Het pannendak en het platdak van de aanbouw zijn in 2010 volledig vernieuwd en voorzien van Unidek dakbeschot. Grotendeels grenen kozijnen met enkelglas, deels kunststof kozijnen met dubbelglas, deels rolluiken, CV-ketel type ER uit 1997 (eigendom), badgeiser en keukengeiser (beide gehuurd van Volta voor € 25,- per maand, contractvrij), elektrische bedrading is vernieuwd.

Het perceel is 209 m2 groot, met royale achtertuin, vanaf de straat bereikbaar via een poortonderdoorgang.

De inhoud van de woning bedraagt 495 m3 en de woonoppervlakte 108 m2.

Indeling

Souterrain: gewelfde provisiekelder

Begane grond: hal met olmentrap, meterkast; woonkamer 8.20 x 3.10/4.88; gesloten keuken 3.58 x 3.35 met nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser, deur naar de tuin; portaal met toilet met fonteintje; onderdoorgang naar tuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste kasten; 4 slaapkamers 5.15 x 3.03; 4.00 x 2.88; 3.90 x 3.30; 3.24 x 3.00; badkamer 3.65 x 3.33 voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap; ruime bergzolder, alwaar standplaats cv-ketel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Plein 11 te Merkelbeek