Beatrixstraat 1, Puth

Halfvrijstaand
€ 193.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1954
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud367 m³
  • Woonoppervlakte96 m²
  • Perceeloppervlakte249 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze geheel gerenoveerde hoekwoning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk. Het pand is degelijk gebouwd in 1954 en de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Nieuw dak, voorzien van Unidek dakbeschot, geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, vrijwel geheel rolluiken, HR Combi cv-ketel 2006, gehuurd van Hesi voor € 39,60 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen). Het interieur is licht en modern met strakgestucte wanden en een moderne badkamer en keuken.

Het perceel is 249 m2 groot, met een omsloten tuin waar men volledige privacy heeft. In de tuin bevindt zich een terrasoverkapping/serre bij de keukendeur en een overdekt zitje in de tuin. Verder een eenvoudige berging (dak berging dient vernieuwd te worden). De tuin is vanaf de straat bereikbaar via een pad naast de woning, parkeerplaats op eigen perceel aan de voorzijde.

De inhoud van de woning bedraagt 367 m3 en de woonoppervlakte 96 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 4.15 x 1.93

Begane grond, geheel voorzien van doorlopende laminaatvloer: gang met garderobehoek; meterkast met moderne elektrische groepenkast; toilet met fonteintje; L-woonkamer 6.88 x 5.74/3.72; gesloten keuken 3.98 x 2.70 met nette aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 2.70 x 2.00 met aansluiting witgoed.

Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: drie slaapkamers 3.70 x 2.90; 3.95 x 2.70; 2.96 x 2.65 met muurkast; moderne badkamer 1.90 x 1.73 met combi-ligbad en badmeubel.

Tweede verdieping: bergzolder via vliezotrap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Beatrixstraat 1 te Puth


[recaptcha]