Geleenstraat 36, Puth

Vrijstaand
€ 495.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1956
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud584 m³
  • Woonoppervlakte126 m²
  • Perceeloppervlakte11002 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze karakteristieke vrijstaande 50-erjarenwoning is aan de achterzijde volledig vrij gelegen aan het veld. Het pand is degelijk gebouwd in 1956 en in 1998 uitgebreid en gerenoveerd. De woning beschikt vrijwel geheel over hardhouten kozijnen met dubbelglas, 2 rolluiken, HR Combi cv-ketel 1998 (eigendom).

Het perceel is totaal 11.002 m2 groot, met een brede oprit, een siertuin en achtergelegen weiland. Inpandige garage in het souterrain. Bij de woning hoort een paardenstal van 9.00 x 4.50 met 3 paardenboxen en voergang. Het weiland is achterom te bereiken met een trailer.

De inhoud van de woning bedraagt 584 m3 en de woonoppervlakte 126 m2.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 4.64 x 2.35, met cv-installatie; inpandige garage 5.29 x 3.47; hobbykelder 9.80 x 3.50 met vaste kastenwand.

Begane grond, geheel voorzien van eiken parket (behalve keuken): hal met beuken trap; meterkast met nieuwe elektrische installatie; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 12.00 x 3.80 met gashaard, schuifpui naar zijterras en achter een fraaie halfronde panoramawand met schitterend uitzicht over het weiland en het achtergelegen glooiend landschap; woonkeuken 5.28 x 3.58 met tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en nette aanbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

Eerste verdieping, geheel voorzien van eiken parket: drie slaapkamers 4.14 x 3.78; 3.60 x 3.17 met deur naar balkon achterzijde; 3.82 x 2.91 met muurkast; badkamer 2.49 x 2.40 met douche, ligbad en zwevend toilet, toegang naar klein balkon voorzijde.

Tweede verdieping: zolder, bereikbaar via een vaste trap, alwaar mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Geleenstraat 36 te Puth


[recaptcha]