't Root 8, Roosteren

Vrijstaand
€ 259.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1992
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud610 m³
  • Woonoppervlakte147 m²
  • Perceeloppervlakte419 m²
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Deze ruime woning is gelegen in de rustige dorpskern van Roosteren, vlakbij een supermarkt en met een goede verbinding naar uitvalswegen en de centra van Echt, Susteren en Maaseik. Het pand is degelijk gebouwd in 1992 met kwalitatief goede materialen en voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie. HR Combi cv-ketel 2012, gehuurd van Volta voor € 42,03 per maand (koper wordt geacht het huurcontract van de cv-ketel over te nemen). Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, de serre is uitgevoerd in aluminium met dubbelglas.

Het perceel is 419 m2 groot, met een royale tuin met tuinhuis (3.75 x 3.25) en overdekt terras. De tuin is achterom bereikbaar via de zijkant. De woning beschikt over een inpandige, verwarmde garage 7.22 x 3.00 met automatische poort. Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 610 m3 en de woonoppervlakte 147 m2.

Indeling

Begane grond: ruime hal met tegelvloer, bergkast onder de trap; meterkast met moderne elektrische installatie; toilet met wandcloset en fonteintje; L-vormige woonkamer 36 m2, 7.66 x 6.40/4.02, met openhaard en brede schuifpui naar serre; woonkeuken 5.83 x 3.18 met laminaat en eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser(defect); bijkeuken 3.00 x 1.67 met aansluiting voor de wasapparatuur, toegang naar tuin en naar inpandige garage; serre met tegelvloer 4.63 x 4.25.

Eerste verdieping: overloop met bergkast 1.32 x 0.95; drie slaapkamers 4.40 x 3.86; 3.85 x 3.13; 3.37 x 2.42; ruime berging met cv-ketel 3.35 x 3.27 (mogelijk slaapkamer); badkamer 3.47 x 2.95 met ligbad, douchecabine, wastafel en zwevend toilet.

Tweede verdieping: ruime zolder, bereikbaar via een vlizotrap, een extra slaapkamer is eenvoudig te realiseren.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over 't Root 8 te Roosteren