Broekweide , Schinnen

Bouwgrond
€ 87.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte380 m²
  • Aantal kamers
  • Aantal slaapkamers

Omschrijving

Typering

Deze bouwkavel ter grootte van circa 380 m2 is gelegen in een rustige, moderne woonwijk (plan Veeweg) bij natuurgebied aan de rand van Schinnen. Voorzieningen op korte afstand van het pand (supermarkt, basisschool etc.). Door gunstige ligging nabij de A76 en E314 zijn Heerlen, Sittard en Maastricht binnen 15-20 minuten bereikbaar. Op de bouwkavel bevindt zich een stal, deze wordt desgewenst door de verkoper gesloopt.

Vraagprijs  € 87.000,- v.o.n.

Een principe schets voor een modern vrijstaand woonhuis is beschikbaar.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Broekweide te Schinnen