Agricolastraat 30, Sittard

Appartement
€ 120.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1976
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud164 m3 m³
  • Woonoppervlakte64 m2 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers2
  • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Typering

Dit appartement op de eerste verdieping is gelegen op loopafstand van het centrum van Sittard, openbaar vervoer en het stadspark. Het complex is gebouwd omstreeks 1976. Het appartement is netjes onderhouden, is volledig voorzien van een fraaie laminaatvloer en beschikt over geheel dubbelglas. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 107,38 per maand. Hierin is o.a. begrepen reservering voor groot onderhoud, opstalverzekering, schoonmaken en elektra algemene ruimten, onderhoud lift en groenvoorziening.

De inhoud van het appartement bedraagt 164 m3 en de woonoppervlakte 64 m2.

Bijzonderheden

Het object wordt verkocht in verhuurde staat als beleggingsobject, het kan niet vrij van huur aanvaard worden. Maandhuur € 600,- exclusief nutsvoorzieningen.

Indeling

Souterrain: privé-berging 3.00 x 1.78 en gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond: centrale hal met brievenbussen; hal met trappenhuis en lift; binnenplaats.

Appartement op eerste verdieping is als volgt ingedeeld: ruime hal 4.77 x 1.32 met intercominstallatie; slaapkamer met vaste kastenwand 4.10 x 2.98; badkamer 2.06 x 1.85 met douche, toilet, en wastafel; lichte woonkamer 6.50 x 5.50 met deur naar balkon aan de voorzijde en open keuken met eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat en afzuigkap; cv-ruimte/berging met witgoedaansluiting en HR-combiketel van het merk AWB.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Agricolastraat 30 te Sittard