Blijdestein 19, Sittard

Appartement
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1986
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud237 m³
  • Woonoppervlakte84 m²
  • Perceeloppervlakte
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering

Het welbekende complex Blijdestein langs de Leyenbroekerweg ligt op een geweldige lokatie aan de voet van de Kollenberg, aan de rand van het historisch Sittards stadscentrum en op enkele honderden meters van het prachtige natuurgebied rond de kapel van St. Rosa. Dit representatieve L-vormige gebouw uit 1986 met zijn luxueuze interieur telt maximaal vijf woonlagen en in totaal 78 appartementen. De appartementen zijn met name geschikt voor ouderen, jonge tweeverdieners, alleenstaanden en als belegging, eventueel met het oog op latere bewoning. De bijdrage aan de VVE bedraagt circa € 133,- per maand, inclusief waterverbruik.

De inhoud van het appartement bedraagt 237 m3 en de woonoppervlakte 84 m2.

Indeling

Twee representatieve hoofdingangen met lift, brievenbussen en intercom. Elke voordeur ligt aan een gesloten corridor, met toegang naar meterkast en cv-ruimte met HR Combi cv-ketel.

Het appartement, oppervakte 84 m2, ligt op de derde verdieping en is vijf jaar geleden volledig gerenoveerd en bijzonder smaakvol afgewerkt. Echt instapklaar! Hal en slaapkamers zijn voorzien van een fraaie grindvloer, woonkamer en eetkamer van laminaat.

Indeling: hal 3.16 x 2.42; berging 1.00 x 0.80; modern toilet met wandcloset; woonkamer 5.80 x 4.80 met deur naar zonnig balkon 5.00 x 1.55, voorzien van elektrisch zonnescherm; open keuken 2.72 x 1.88 met moderne aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en diepvries; eetkamer 3.07 x 2.82; twee slaapkamers 4.60 x 2.70; 3.31 x 2.42; badkamer 2.70 x 1.87 met inloopdouche, badmeubel en aansluiting wasmachine. Bij het appartement hoort een ruime berging op de begane grond. Parkeren op het binnenterrein is mogelijk tegen een maandelijkse vergoeding.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor hen belangrijke gegevens te verifiëren.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Blijdestein 19 te Sittard