Jans Kamperweg 19, Sittard

Halfvrijstaand
€ 189.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1950
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud382 m³
  • Woonoppervlakte95 m²
  • Perceeloppervlakte343 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Typering
Deze karakteristieke 50-erjarenwoning is gelegen in een gewilde, groene woonomgeving in de wijk Ophoven. Het pand is goed onderhouden, grotendeels kunststof, deels hardhouten kozijnen met dubbelglas, spouw(na)isolatie, grotendeels rolluiken, HR Combi cv-ketel 2006, gehuurd van Volta voor € 29,- per maand (contractvrij).

Het perceel is 343 m2 groot, met een diepe voortuin en onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke aan de achterzijde met de auto bereikbaar is via openbare weg. Bij de woning hoort een berging/bijkeuken 3.00 x 2.70 met aansluiting witgoed; een werkplaats/hobbyruimte 4.00 x 2.18 en een garage 6.00 x 3.35 met parkeerplaats op eigen terrein.
De inhoud van de woning bedraagt 382 m3 en de woonoppervlakte 95 m2.

Indeling

Souterrain: provisiekelder 3.65 x 1.90.
Begane grond: gang; meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars); modern toilet met wandcloset; woonkamer 10.45 x 3.45/3.16; slaapkamer/werkkamer 3.54 x 3.17; gesloten keuken 2.83 x 1.85 met eenvoudige aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast.
Eerste verdieping: overloop met bergkast; twee slaapkamers 3.45 x 3.60; 3.45 x 2.90; luxe badkamer 2.95 x 1.85 met inloopdouche, tweede toilet en badmeubel.
Tweede verdieping, bergzolder, bereikbaar via een vaste trap.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Jans Kamperweg 19 te Sittard


[recaptcha]