Noorderlichtplein 26, Sittard

Halfvrijstaand
€ 198.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1997
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud342 m³
  • Woonoppervlakte95 m²
  • Perceeloppervlakte213 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering

Deze moderne woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in de wijk Beekdal. Het pand is degelijk gebouwd in 1997 met betonnen vloeren, een ankerloze woningscheidende wand (geen contactgeluid), vloer-, spouw– en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbelglas, grotendeels rolluiken en een HR Combi cv-ketel uit 2014 (eigendom).

Het perceel is 213 m2 groot, met een omsloten tuin, waar men volledige privacy heeft. Achter de woning bevindt zich een overdekt terras 5.00 x 3.75. Bij de woning horen verder een garage van 7.00 x 2.90 met elektrische poort en loopdeur, een hobbyruimte in spouw 3.53 x 2.58 met mogelijkheid voor praktijk aan huis, speelruimte voor kinderen etc., een kleine carport/overdekte entree. Parkeergelegenheid op eigen oprit en tegenovergelegen openbare parkeerstrook.

De inhoud van de woning bedraagt 342 m3 en de woonoppervlakte 95 m2. 

Indeling

Begane grond: overdekte entree; hal met meterkast met moderne elektrische groepenkast; trapportaal met modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer 8.18 x 4.00/3.02 met mooie laminaatvloer; bergkast onder de trap en deur naar overdekt terras; halfopen keuken 2.10 x 2.00 met nette aanbouwkeuken, voorzien van 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping, geheel voorzien van laminaatvloer: overloop; drie slaapkamers 4.00 x 3.10; 4.15 x 2.10; 4.00 x 1.91; luxe nieuwe badkamer 2.88 x 2.10 met ligbad, inloopdouche, wandcloset en badmeubel.

Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar ruime zolder, met aansluiting witgoed, mechanische ventilatie, kunststof velux dakraam, mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Noorderlichtplein 26 te Sittard