Rolandsweg 10, Sittard

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1975
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud402 m³
  • Woonoppervlakte128 m²
  • Perceeloppervlakte247 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze ruime halfvrijstaande woning is rustig gelegen in de gewilde wijk Overhoven, nabij centrum, voorzieningen en uitvalswegen. Het pand is gebouwd in 1975 en netjes onderhouden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, bovenverdieping rolluiken, spouwisolatie, dakisolatie (deels), HR Combi cv-ketel 2014 (eigendom).

Het perceel is 247 m2 groot, met voortuin, royale achtertuin en eigen oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare, verwarmde garage 5.20 x 2.95 met automatische sectionaalpoort en deur naar de tuin. Achter de garage bevindt zich een gemetselde berging 2.90 x 1.90.

De inhoud van de woning bedraagt 402 m3 en de woonoppervlakte 128 m2.

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van doorlopende terracotta plavuizenvloer: hal met garderobehoek en bergkast; meterkast met moderne elektrische groepenkast; modern toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 7.1 x 6.08/3.64 met hoekraam en schuifpui naar overdekt terras 3.50 x 2.30; halfopen keuken 2.72 x 2.40 met nette aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser; bijkeuken 2.30 x 2.28 met witgoedaansluiting, buitendeur en inpandige toegang naar de garage.

Eerste verdieping: ruime overloop; drie slaapkamers 4.12 x 3.28; 3.60 x 2.74; 3.21 x 2.63; moderne badkamer 2.50 x 2.30 met ligbad, separate douchecabine, 2e toilet en badmeubel.

Tweede verdieping: bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop, cv-ruimte/berging, kleine berging en vierde slaapkamer 4.00 x 3.60.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Rolandsweg 10 te Sittard


[recaptcha]