Spechtstraat 12, Sittard

Halfvrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1970
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud462 m³
  • Woonoppervlakte135 m²
  • Perceeloppervlakte285 m²
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers3/4

Omschrijving

Typering

Deze verrassend ruime woning is gelegen in een rustige woonomgeving in de wijk Limbrichterveld, op korte afstand van winkels, voorzieningen en het NS-station en een goede verbinding naar uitvalswegen. Het pand is gebouwd rond 1970 en netjes onderhouden. Geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, boven rolluiken, HR Combi cv-ketel, circa 2006 (eigendom), dakbedekking circa 10 jaar geleden vernieuwd.

Het perceel is 285 m2 groot, met een omsloten achtertuin op het zuid-oosten, waar men veel privacy geniet. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare, ruime berging 5.83 x 3.30 (eventueel te gebruiken als garage) en een tuinberging 2.90 x 2.78. Parkeergelegenheid op eigen oprit.

De inhoud van de woning bedraagt 462 m3 en de woonoppervlakte 135 m2. 

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van beuken parket: gang; meterkast; toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 9.50 x 3.67/4.87/3.30 met bergkast onder de trap; aanbouw 5.80 x 3.00 met schuifpui naar de tuin; kantoortje 3.30 x 2.77; gesloten keuken 3.66 x 2.44 met moderne aanbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met 2 vaste kasten; vier slaapkamers 3.65 x 3.28; 3.65 x 2.48 met toegang naar balkonnetje; 3.71 x 3.28; 3.71 x 2.50 (laatste 2 zijn momenteel samengevoegd, maar eenvoudig weer te splitsen); badkamer 2.20 x 1.94 met ligbad, badmeubel en toilet.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Spechtstraat 12 te Sittard


[recaptcha]