Hoeve 25, Spaubeek

Vrijstaand
€ 329.000,- k.k.

Kenmerken

  • Bouwjaar1962
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud495 m³
  • Woonoppervlakte112 m²
  • Perceeloppervlakte690 m²
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Typering
Deze instapklare vrijstaande woning is rustig gelegen in de dorpskern, op loopafstand van winkels, school en alle voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1962, volledig gerenoveerd en perfect afgewerkt. Spouw en dak zijn nageïsoleerd, geheel kunststof kozijnen met HR ++ glas, fraaie glas-in-lood-ramen in tripple glas, vrijwel geheel rolluiken, HR Combi cv-ketel 2013 (eigendom).

Het perceel is 690 m2 groot, met een diepe, zonnige L-vormige achtertuin op het zuidoosten, waar men veel privacy heeft. De achtertuin is links en rechts naast de woning achterom bereikbaar. Bij de woning hoort een garage 4.70 x 3.50 met achtergelegen berging 3.37 x 3.00 (eventueel samen te voegen met de garage).

De inhoud van de woning bedraagt 495 m3 en de woonoppervlakte 112 m2.

Indeling

Souterrain: grote kelder 7.37 x 3.00 met aansluiting witgoed.

Begane grond: ruime hal met moderne betonnen (‘Pandomo’) gietvloer en massief beuken trap; meterkast met uitgebreide, nieuwe elektrische installatie; modern toilet met wandcloset en fonteintje; L-woonkamer 7.32 x 6.94/3.83 met eiken parket, openhaard (schoorsteenkanaal kan weer geopend worden), openslaande deuren naar terras met terrasoverkapping en tuin; gesloten keuken 3.88 x 2.92 met moderne aanbouwkeuken (2016) voorzien van hoogwaardige apparatuur, o.a. Smeg fornuis met inductiekookplaat en 2 ovens, Novy afzuigkap, Liebherr koelkast, Siemens vaatwasser en een close-in-boiler. De keuken is tevens voorzien van een moderne betonnen gietvloer (’Pandomo’).

Eerste verdieping, voorzien van gelamineerd parket: overloop; drie slaapkamers 4.30 x 3.85; 3.15 x 3.00 met deur naar dakterras; 3.85 x 2.80; nieuwe luxe badkamer 3.00 x 1.92 voorzien van ligbad met douchehoek, wandcloset en badmeubel.

Tweede verdieping: bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap. Mogelijkheid voor een vaste trap en het realiseren van een vierde slaapkamer.


Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Hoeve 25 te Spaubeek


[recaptcha]