Schoorweg 4, Berg A/d Maas

Vrijstaand
Verkocht

Kenmerken

  • Bouwjaar1966
  • AanvaardingIn overleg
  • Inhoud528 m³
  • Woonoppervlakte116 m²
  • Perceeloppervlakte905 m²
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Typering

Deze ruime bungalow is rustig gelegen nabij basisvoorzieningen en bushalte. Het pand is gebouwd in 1966, netjes onderhouden, maar dient van binnen gemoderniseerd te worden. (Hard)houten kozijnen met deels dubbelglas, deels rolluiken, dakisolatie, HR Combi cv-ketel 2016 (eigendom). Platdak geheel vernieuwd in 1990.

Het perceel is 905 m2 groot met een royale voortuin, toerit naar de garage en een grote achtertuin met veel privacy. In de achtertuin bevindt zich een eenvoudige berging 13.00 x 6.00 met asbestvrije golfplaten.

De inhoud van de woning bedraagt 528 m3 en de woonoppervlakte 116 m2. 

Indeling

Souterrain: garage 7.95 x 3.00 met automatische poort; berging 3.00 x 4.00 met trap naar parterre; bijkeuken 3.80 x 3.00.

Begane grond: overdekte entree; terras bij de voordeur; ruime hal met leisteenvloer; meterkast; toilet met fonteintje; woonkamer 7.60 x 4.05 met schouw; woonkeuken 5.11 x 3.05 met eenvoudige aanbouwkeuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; portaal met zijdeur en trap naar het souterrain; vier slaapkamers 3.79 x 2.93; 3.95 x 3.79; 3.05 x 2.92 met muurkast; 2.93 x 2.25; badkamer 1.90 x 1.70 met ligbad en wastafel.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met ons.

Fidus Makelaardij Kantoor Geleen

Contact opnemen over Schoorweg 4 te Berg A/d Maas


[recaptcha]