John Borger (RMT)

John Borger (RMT)

Ik ben John Borger, Register Makelaar/Taxateur Wonen bij fidus makelaardij te Geleen.

Opgegroeid in een gezin met een aannemersbedrijf raakte ik als kind al vertrouwd met de bouwwereld. Ik leerde al snel veel facetten van het bouwen van woningen, maar ondervond ook dat werken in de bouw in die tijd erg zwaar was.

Mijn hart ging uit naar techniek en na afronding van de opleiding Motorvoertuigentechniek heb ik circa 15 jaar in de techniek gewerkt. Een periode waar ik nog altijd met heel veel plezier op terugkijk.

Toch wilde ik na verloop van tijd wat anders en in 1989 koos ik voor een opleiding tot Makelaar in Onroerende Zaken, een beroep dat me ontzettend trok omdat ik graag met mensen omga en waarin mijn bouwkundige/technische achtergrond me nog steeds goed van pas komt.

In 1992 heb ik bij destijds nog Offermans Assurantiën, de lopende portefeuille met woningen van Frans Offermans overgenomen. Ik heb toen de firma Offermans, Borger & Partners opgericht, een naam die door de komst van Lei Meuffels al in 1994 wijzigde in de huidige naam.

Samen met Sarina Fruitman, onze meest charmante makelaar en met Lei Meuffels, een fantastische kerel, vormen we het team van makelaars. Een team met veel ervaring, marktkennis en een goed persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Krijgt u nu of in de toekomst te maken met de aan- of verkoop van een woning, erft u een woning of spelen uw ouders met de gedachte om naar een verzorgingstehuis te gaan, neem dan gerust contact met mij of met een van mijn collega’s op. Een goed advies in een vroeg stadium kan goud waard zijn.

Contactgegevens:

E-mail: j.borger@fidus.nu

Telefoon: 046-42 353 42

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.fidusmakelaardij.nl

En like ons op facebook: https://www.facebook.com/offermans.nl

John Borger (RMT)

Onze andere makelaars