Lei Meuffels

Lei Meuffels

Ik ben Lei Meuffels, geboren in 1953 en makelaar en partner bij fidus makelaardij te Geleen.

In 1994 hebben John Borger en ik de makelaarstak overgenomen van Frans Offermans Verzekeringen en deze in de afgelopen 20 jaar uitgebouwd tot een gerenommeerd makelaarskantoor met een uitstekende reputatie in de regio.

Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde heb ik 18 jaar gewerkt in diverse sectoren van het Middelbaar Beroeps Onderwijs, van Sociaal-juridische Dienstverlening tot Cios, als docent Nederlands en examencoördinator.

Na die mooie onderwijsjaren had ik het gevoel dat het roer om moest en heb ik de makelaarsopleiding succesvol afgerond met de beëdiging tot makelaar onroerende zaken. Het analytisch vermogen, de taalvaardigheid en de mensenkennis die ik in mijn onderwijscarrière heb verworven zijn mij in de makelaardij zeer goed van pas gekomen.

Nooit heb ik één seconde spijt gehad van de switch van de vaste onderwijsbaan naar een bestaan als zelfstandig ondernemer. Makelaar zijn vereist dat je al je kennis en vaardigheid tot het uiterste inzet om voor je opdrachtgever dat ene, o zo belangrijke resultaat te bereiken.

Ik prijs mij gelukkig met de jarenlange samenwerking met mijn fijne collega’s Sarina Fruitman en John Borger, relativering en humor zijn de beste remedie tegen de onvermijdelijke stress. Samen zijn we een hecht makelaarsteam, groot genoeg om slagvaardig te zijn en klein genoeg om een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers te onderhouden.

Bel of mail mij gerust voor een eerlijk en deskundig advies:

Telefoon 046-42 353 42

E-mail l.meuffels@fidus.nu

Kijk ook eens op onze website www.fidusmakelaardij.nl

En like ons op Facebook https://www.facebook.com/offermans.nl

Lei Meuffels

Onze andere makelaars