GRATIS ADVIES OVER DE VERKOOP VAN UW HUIS

Bel ons gerust voor een gesprek over de verkoop van uw woning, dat is gratis en vrijblijvend.

In dit gesprek komt in ieder geval het volgende aan de orde:

  • Wat is een reële prijs voor uw woning en wat is een verstandige vraagprijs.
  • Tips voor kleine verbeteringen om de woning beter verkoopbaar te maken.
  • De beste manier om uw huis te verkopen. Een TE KOOP bord is volgens ons niet altijd nodig.
  • Juridische aandachtspunten: bewind, curatele, erfbelasting, WOZ-waarde, Nationale Hypotheek Garantie, meldingsplicht verkoper i.v.m. gebreken, etc.
  • Uitleg over onze werkwijze en voorwaarden.

De Makelaars

foto John Borger (RMT)

John Borger (RMT)

Ik ben John Borger, Register Makelaar/Taxateur Wonen bij fidus makelaardij te Geleen.

Opgegroeid in een gezin met een...

Lees meer
foto Lei Meuffels

Lei Meuffels

Ik ben Lei Meuffels, geboren in 1953 en makelaar en partner bij fidus makelaardij te Geleen.

In 1994 hebben John Borger en ik...

Lees meer
foto Sarina Fruitman (KRMT)

Sarina Fruitman (KRMT)

Ik ben Sarina Fruitman, Kandidaat Register Makelaar Wonen bij fidus makelaardij te Geleen.

Na mijn opleiding Commerciële...

Lees meer
foto Pascal Loontjens (RMT)

Pascal Loontjens (RMT)

Makelaar fidus te Maastricht.

Bel of mail mij gerust voor een eerlijk en deskundig advies:

Telefoon...

Lees meer
foto Claudia Kleinen

Claudia Kleinen

Medewerkster fidus te Maastricht.

Bel of mail mij gerust voor een eerlijk en deskundig...

Lees meer

WAAROM U VOOR ONS KIEST

bij

  • verkoop van uw huis
  • aankoop van een nieuwe woning
  • verhuur
  • hypotheek
  • advies

1.     Onze goede naam

Onder de naam fidus hebben gerenommeerde bedrijven hun krachten gebundeld om u nog beter van dienst te kunnen zijn: Offermans, Borger en Meuffels Makelaars, Offermans Joosten Verzekeringen en Wilson Assurantiën en Makelaardij Maastricht. Dit zijn al tientallen jaren vertrouwde namen in de regio, een goede naam die we danken aan ons eerlijke en deskundige advies aan inmiddels duizenden tevreden klanten in heel Zuid-Limburg.

2.     Ons netwerk

Als u uw huis verkoopt via fidus makelaardij dan heeft u toegang tot ons enorme netwerk, grote kans dat de koper van uw huis onder onze 30.000 relaties zit. U profiteert bovendien van onze aanwezigheid in heel Zuid-Limburg met de bekende kantoren in Geleen en Maastricht. Optimale kansen voor verkoop van uw huis dus.

3.     Ervaring

Onze makelaars, John Borger, Lei Meuffels, Sarina Fruitman en Pascal Loontjens behoren tot de meest ervaren makelaars in de regio. Ze zijn volledig gediplomeerd, beëdigd en gecertificeerd.

4.     Faire voorwaarden

We werken in principe op basis van no cure no pay, geen verkoop-geen kosten. U betaalt bij ons normaliter geen advertentiekosten, geen opstartkosten, geen kosten voor foto’s, brochures of internet. Alleen als uw huis verkocht wordt voor een prijs waar u tevreden mee bent, dan betaalt u een vooraf duidelijk afgesproken courtage. Als uw huis om welke reden dan ook niet verkocht wordt, betaalt u niets (tenzij anders afgesproken).

5.     Slagvaardige organisatie

Wij zijn gehuisvest in het representatieve kantoor van fidus verzekeringen, advies & makelaardij. We kunnen u of de koper van uw huis direct van dienst zijn met een goed hypotheek-advies. Ook voor u als verkoper een veilig gevoel, want verkocht is pas verkocht als de hypotheek rond is.

6.     Persoonlijk contact

We zijn groot genoeg om slagvaardig te zijn en klein genoeg om een vriendelijk en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers te onderhouden. U kunt ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht en u krijgt direct contact met een makelaar die volledig op de hoogte is van alle panden.

7.     Perfecte presentatie

We besteden de grootste zorg aan een perfecte presentatie van uw woning op internet, o.a. Funda, Jaap, WoonpleinLimburg, Huislijn, onze full-color advertenties in huis-aan-huisbladen en professionele kleurenbrochures. U profiteert als klant ook van het enorme netwerk van fidus, met bijna 30.000 relaties.

8.     Wij maken er meer werk van

Wij zijn niet duurder dan onze collega’s en u kunt als onze klant rekenen op gratis extra service als hulp bij aankoop van een ander huis, bemiddeling bij beroep op Nationale Hypotheek Garantie, bezwaar tegen de WOZ-waarde, verkrijgen van machtiging van de kantonrechter bij bewind, enz.